اگر تا به حال از میوه گلابی مربا و یا مارمالاد درست نکرده اید، توصیه میکنم حتما یکبار امتحان کنید و از طعم و عطر این میوه خوشمزه لای نان و کیک لذت ببرید.
- شکر : 1.5 کیلوگرم
- ژلاتین :3 ورق
- گلابی :3 کیلو گرم
- وانیل :1 قاشق چایخوری
- آبلیمو : نصف استکان
نحوه درست کردن “فلافل” جاافتاده و فوق العاده خوشمزه
سبک خاص درست کردن “خورش قیمه” فوق العاده خوشمزه
مرحله به مرحله درست کردن “اکبر جوجه”
طرز درست کردن “مارمالاد گلابی” در منزل
هتل عجیب 700.000 ساعته، اقامتگاهی که مثل هیچ جای دیگر نیست! +تصاویر
درست ,گلابی ,ژلاتین ,ورق ,کیلو ,کیلوگرم ,کیلوگرم ژلاتین ,5 کیلوگرم , 1 5 ,ژلاتین 3 ,3 ورق
درباره این سایت